Senteret sitt bannerbilde

Slik bestiller du enkelt timen din selv

Det er tidvis mange som ønsker å nå oss, og det kan være perioder på dagen da det tar ekstra tid å komme igjennom på telefonen. Gjør det enkelt, spar tid og bestill timen din her! Klikk deg inn på knappen til høyre Bestill time på nett, og følg instruksjonen, eller bruk SMS køfrisystemet, slik:

1. Opprett en tekstmelding til nummeret 2097.

2. Skriv: AVALDSNES ditt navn fødselsdato problemstilling. 

3. Send meldingen til nummeret 2097.

En melding kan se slik ut:      

      AVALDSNES Ola Hansen 09081987 ønsker time for kontroll

Tjenesten koster kr. 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

  • Det bør ikke forventes time samme dag.
  • Husk å bestille resepter minst en dag før.
  • INGEN mulighet for SMS-PÅMINNELSE om legetimen.

Du kan også avbestille eller endre timeavtale på samme måte!

Gjør som beskrevet ovenfor. Husk å avbestille innen kl. 12 dagen før timen, ellers må du betale for denne.

Send en SMS som f.eks:

      AVALDSNES Ola Hansen 09081987 vil endre timen på onsdag og vil ha ny time

Du kan også benytte knappen Bestill time på nett til høyre i dette skjermbildet for å sende melding om avbestilling eller endring av time. Merk Avbestilling må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet. Dette gjelder også ved avbestilling over vanlig telefon.

Kan jeg få legen hjem til meg?

I enkelte tilfeller kan dette la seg gjøre, forutsatt at det er forenelig med øvrige oppgaver og situasjon på legekontoret. Kontakt sentralbordet for ev avtale.

Kan jeg bestille resepter på faste medisiner?

Når du skal fornye resepter, er legekontoret i mange tilfeller pålagt å gjennomføre en konsultasjon. Det er også viktig for oss å kunne følge opp din medisinering på en betryggende måte. Det kommer stadig nye legemidler og med nye egenskaper som kan være bedre egnet til din situasjon. Selvsagt vil også sykdomsbildet kunne endre seg, og en konsultasjon vil i de fleste tilfeller være riktig for å kunne fange opp ev endringer. I enkelte tilfeller kan allikevel resepter fornyes uten konsultasjon, men dette skjer kun etter særskilt avtale. Ta kontakt med sentralbordet for avklaring i ditt tilfelle.

Helsekontroll, attester og korttidssykemeldinger

Bestill time på nett eller med SMS som beskrevet øverst på denne siden, eller ring sentralbordet. Husk å oppgi hva henvendelsen gjelder. 

Vaksinering

Vaksinering kan være en del av en vaksinasjonsplan, resultat av myndighetenes anbefalinger for enkelte utsatte grupper, eller beroende på at du skal oppholde deg i andre deler av verden. Bestill time på nett eller med SMS som beskrevet øverst på denne siden, eller ring sentralbordet. Husk å oppgi hva henvendelsen gjelder. Her kan du få oppdaterte råd om vaksiner fra a til å.